×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۱ اسفند - ۱۴۰۴  
true
false

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، طی نشستی که امروز و در محل کمیته ملی المپیک با حضور دکتر دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی، حسنی خو عضو هیات رئیسه فدراسیون، الهام هاشمی سرمربی تیم ملی تفنگ و پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی برگزار شد؛ قرارداد سرمربی تیم ملی تفنگ با فدراسیون تیراندازی پس ازچند ماه وقفه به امضا رسید.

پیمان فخری در این خصوص گفت: از بدو حضور دکتر صالحی امیری در راس کمیته ملی المپیک؛ سیاست تنش زدایی و دوری از حاشیه و ایجاد تفاهم و همدلی در تمامی ارکان ورزش در دستور کار کمیته قرار گرفت که اقدام چند ماهه اخیر برای رفع سوتفاهم در موضوع سرمربی تیم ملی تفنگ نیز در همین راستا پیگیری شد.

وی ادامه داد: طی یکی دو ماه گذشته چندین نشست و با حضور دکتر صالحی امیری، دکتر نصراله سجادی، دکتر علینژاد، خانم طاهریان و فرهادی زاد و نمایندگانی از وزارت ورزش برای حل سوتفاهم ایجاد شده در راس تیم ملی تفنگ با فدراسیون برگزار گردید که خوشبختانه امروز و در نشستی که در محل مرکز نظارت بر تیم‌های ملی برگزار شد این موضوع ختم بخیر گردید و قرارداد سرمربی تیم ملی تفنگ به امضا رسید.

فخری یادآور شد: جا دارد به نمایندگی از کمیته از بزرگ منشی دکتر دادگر و همچنین همراهی و مساعدت سرکار خانم هاشمی برای تصمیماتی که امروز گرفته شد تا اردوی این تیم از روز شنبه و برای حضوری قدرتمند در المپیک توکیو آغاز گردد تقدیر و تشکر کنم.
وی در پایان گفت: امیدوارم با همراهی وزارت ورزش و فدراسیون‌ها، کاروان ورزشی کشورمان در المپیک پیش رو به نتایجی مناسب و درخشان دست یابد.

منبع این مطلب

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true