×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۱ اسفند - ۱۴۰۴  
true
false

محمد ابراهیم امامی در گفتگو با ایسنا، درباره حواشی لیگ برتر کشتی فرنگی در دیدار دو تیم صبانور کردستان و دانشگاه آزاد، اظهار کرد: مسئولان تیم صبانور نسبت به عملکرد داوری در مبارزه وزن ۹۷ کیلوگرم لیگ کشتی فرنگی میان محمدهادی ساروی از تیم صبانور کردستان و مهدی بالی از تیم دانشگاه آزاد، اعتراض داشتند و اعتراض کتبی خود را به سرپرست مسابقات اعلام کردند.

سخنگوی فدراسیون کشتی، افزود: ‌پس از اعتراض انجام شده قرار است فیلم کامل این مبارزه توسط ۳ داور بین المللی بی طرف مورد بازبینی قرارگیرد تا گزارش خود را رسما اعلام کنند.

وی در پاسخ به این سوال که اگر اشتباه تاثیرگذار داوران در نتیجه این مبارزه اثبات شود، آیا نتیجه تغییر می کند یا خیر، گفت: در این صورت تصمیم با مسئولان فدراسیون، سازمان لیگ و کمیته داوران خواهد بود تا نظر نهایی خود را اعلام کنند.

به گزارش ایسنا، در جریان مبارزه ساروی با بالی از دانشگاه آزاد، ساروی موفق شد پای حریف را در ثانیه پایانی به خارج از تشک ببرد اما داور با اعلام پایان مبارزه امتیازی به ساروی نداد که همین امر باخت او و در نهایت ناکامی تیم صبانور در رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ کشتی فرنگی را در پی داشت. مسئولان تیم صبانور معتقدند بر اساس فیلم مبارزه، در فاصله یک صدم ثانیه مانده تا پایان ساروی موفق شده هر دو پای حریف را به بیرون تشک ببرد و باید پیروز این مبارزه شود.

انتهای پیام

منبع این مطلب

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true