×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۷ فروردین - ۱۴۰۵  
true
false

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار با پیکان برای استقلال خیلی خوش یمن نبود و آبی‌ها به جز ۲ امتیاز حساس، ۲ بازیکن تاثیرگذارشان را هم به دلیل آسیب دیدگی از دست دادند تا از این بازی خاطرات خوشی برای آنها به جا نمانده باشد. مسعود ریگی و آرش رضاوند بازیکنان ثابت و تاثیرگذار استقلال هستند که در این بازی پس از برخورد با بازیکنان پیکان دچار آسیب دیدگی شدند.

آرش رضاوند که در ترکیب ثابت آبی پوشان خوب جا افتاده و جایگاه مناسبی برای خودش ایجاد کرده، خیلی زود با مصدومیت مواجه شد و ناچار به ترک زمین گردید.

رضاوند در صحنه‌ای از بازی بر سر تصاحب یک توپ با محمد خدابنده‌لو بازیکن پیکان نبرد هوایی داشت که زانوی بازیکن پیکان به پهلوی این بازیکن برخورد کرد تا رضاوند خیلی زود به دلیل مصدومیت ناچار به ترک زمین شود تا از دقیقه ۱۹ داریوش شجاعیان جای وی را بگیرد.

هافبک میانی آبی پوشان درست ثانیه‌هایی پیش از خروج از میدان روی بازیکن تیم پیکان مرتکب خطا شد تا از داور کارت زرد بگیرد و با این اخطار اولین استقلالی شد که در این فصل بیشتر از یک کارت زرد از داور گرفته باشد.

مسعود ریگی هم در دقایق پایانی بازی بعد از برخورد با فرزاد حاتمی مهاجم تیم پیکان آسیب دید و جای خود را به فرشید باقری داد.

منبع این مطلب

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true