×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش خبرنگار مهر، کلاف سردرگم انتخابات فدراسیون کشتی از بعد از استعفای رسول خادم و دوران سرپرستی حمید بنی تمیم، تا واپسین روزهای سرپرستی بهروز نعمتی در کشتی هر روز پیچیده‌تر می شد. از سویی دیگر عدم تایید صلاحیت سه چهره بزرگ و نامدار کشتی ایران به عنوان کاندیدای ریاست فدراسیون هم بر وخامت اوضاع افزود تا اینکه سرانجام علیرضا دبیر توانست با احراز صلاحیت از سوی مراجع ذیصلاح، وارد گود انتخابات شود.

این در حالی بود که تا قبل از احراز صلاحیت علیرضا دبیر و غیاب امیرضا خادم، برخی اهالی کشتی انتظار موفقیت قاطع حمید بنی تمیم در انتخابات مجمع را داشتند و معتقد بودند با انتخاب بنی تمیم، دوران مدیریت رسول خادم هم تداوم خواهد یافت. میراث ۹ ساله‌ای که رسول خادم و همکارانش در فدراسیون کشتی بر جای گذاشتند و امیدوار بودند بعد از این هم برای چهار سال بعد به مدیری از جنس خودشان سپرده شود.

حضور دقیقه نودی دبیر همه چیز را تغییر داد
اما علیرضا دبیر با حضور دقیقه نودی در جمع کاندیداها و کسب آرای لازم جهت احراز پست ریاست فدراسیون تمام معادلات را بر هم زد و در واقع مهر پایانی بر دوران رسمی خادم و همکارانش کوبید. حالا دبیر صاحب میراثی شده که تا چندی پیش در سلطه رقبایش بود و حالا او باید کم و کاستی ها را برطرف و نقاط قوت را بارور سازد.

علیرضا دبیر بارها در اظهارات قبل و بعد از انتخابات مجمع بر این موضوع تاکید داشت که کشتی ایران با چالش اقتصادی مواجه است و وی به عنوان یک مدیرعملیاتی باید راهکاری سازنده ای را طراحی و اجرایی کند. البته این ادعا چندان هم دور از ذهن نیست، چراکه دبیر با توجه به دوران حضورش در شورای شهر تهران و کسب تجارب ارزشمند مدیریت شهری می تواند در زمینه جذب اسپانسر و درآمدزایی در عرصه کشتی بسیار موفق ظاهر شود. به ویژه آنکه خودش نیز بارها در جمع اعضای مجمع بر بحث ایجاد درآمد پایدار در کشتی تاکید کرد و گفت: اینکه مدام گفته می شد برای اداره امور کشتی، این بانک و آن بانک را می آوریم کار درست نیست و کشتی نیازمند یک درآمد پایدار است.

گذر از خوان اول
‌آنچه مسلم است علیرضا دبیر به رغم موفقیت در انتخابات فدراسیون کشتی، فعلاً از خوان اول گذر کرده و روزهای سخت و پر فراز و نشیبی را پیش رو دارد. روزهایی که به گفته خودش باید اهالی کشتی با کنار گذاشتن کدورت های مختلف، دست به دست هم دهند و او را در گذر از این مسیر پر فراز و نشیب همراهی و حمایت کنند.

به هر حال کشتی ایران از روز ۲۶ تیرماه با انتخاب علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون وارد دوران تازه ای شده که این قهرمان ملی و مدیر باتجربه باید بتواند از پس سختی ها و ناملایمات آن بر آید. سختی‌هایی که پیش از این بزرگان و مدیران نامداری را از میدان ریاست به در کرده و حواشی آن کمتر حریف مقاومی را در برابرش دیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع انتخابات ریاست فدراسیون کشتی روز چهارشنبه در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد که در نهایت علیرضا دبیر با کسب ۳۱ رأی برای چهار سال به عنوان رئیس فدراسیون کشتی انتخاب شد. علیرضا دبیر، حمید بنی تمیم، سید اصغر آزوره، جاسم امیری، علی اکبر جیره، محمدرضا صالحی و عبدالمهدی نصیرزاده کاندیداهای حضور در انتخابات فدراسیون کشتی بودند که با انصراف سایر کاندیداها دبیر، آزوره، نصیرزاده و بنی تمیم به رأی گیری نهایی راه یافتند.

در پایان رأی گیری دور اول، علیرضا دبیر ۱۸ رأی، اصغر آزوره ۲ رأی، بنی تمیم ۱۱ رأی و عبدالمهدی نصیرزاده ۱۲ رأی کسب کردند تا علیرضا دبیر و نصیرزاده به دور دوم راه پیدا کنند. در دور دوم هم علیرضا دبیر با کسب ۳۱ رأی از نصیرزاده با ۱۲ رأی پیش افتاد و در نهایت به عنوان رئیس چهار سال آینده فدراسیون کشتی انتخاب شد.

منبع این مطلب

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true