×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳  
true
false

به گزارش ایسنا، نشست هم اندیشی روسای پیشین کمیته ملی المپیک و سازمان تربیت بدنی و دبیران کل پیشین کمیته ملی المپیک با رضا صالحی امیری در آکادمی ملی المپیک برگزار شد.
در این نشست محمود گودرزی وزیر سابق ورزش و جوانان، حسن غفوری فرد و محمد علی آبادی روسای سابق تربیت بدنی، محمدرضا داورزنی، حمید سجادی، محمود خسروی وفا رییس کمیته پار المپیک ، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی وزارت ورزش، رضا قراخانلو رییس آکادمی ملی المپیک به همراه اعضای فعلی هیات اجرایی کمیته ملی المپیک حضور داشتند.

افرادی چون مسعود سلطانی فر وزیر ورزش، کیومرث هاشمی رییس پیشین کمیته ملی المپیک، محمد عباسی وزیر اسبق ورزش و جوانان، شاهرخ شهنازی دبیرکل پیشین کمیته ملی المپیک و بهرام افشارزاده غایب بودند. البته افشارزاده خارج از ایران است.

*در بهترین روابط خود با وزارت ورزش و فدراسیون ها هستیم

رضا صالحی امیری در این نشست بیان کرد: فلسفه این نشست این است که بدانیم گذشتگان کمک کردند تا الان ورزش به اینجا برسد. باید این فهم را داشته باشیم که دیگران تلاش کردند تا ما امروز اینجا بنشینیم و ما باید تلاش کنیم تا آیندگان بر این مسند بنشینند. همه ما در یک قطار نشسته ایم بنابراین انگیزه من برای برگزاری این جلسات، آموزش به همکاران خودم در وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است.
او ادامه داد: همکاران ما بدانند روزی روزگاری غفوری فرد و هاشمی طبایی بوده که نهال ورزش ایران را به سامان رساندند. همه ما یک خانواده با یک انگیزه و هدف هستیم. تلاش ما بر این بوده که وارد حاشیه نشویم و تا به امروز نیز موفق شدیم. هیچ کسی در حاشیه به هدف نرسیده و نخواهد رسید از این رو در بهترین روابط با وزارت ورزش، فدراسیون ها و استان ها هستیم. خوشبختانه ورزش به سیاست آلوده نیست و مرزبندی سیاسی ندارد و هر کسی یک قدمی برای ورزش برداشته عضو این خانواده است‌.

صالحی امیری همچنین گفت: ما تلاش کردیم از روزمرگی دوری کنیم. ۱۵ برنامه تعریف کردیم و به ۸۰ درصد برنامه هایمان رسیده ایم. ما به شما همکاران نیاز داریم چون یکی از بزرگان می گفت، وقتی یک پیشکسوت می میرد مانند این است که انگار یک کتابخانه سوخته است. یکی از برنامه های ما تدوین تاریخ شفاهی ورزش است و اگر کرونا اجازه دهد در پایان سال یا آغاز سال ۱۴۰۰ از تاریخ شفایی رونمایی می کنیم.

انتهای پیام

منبع این مطلب

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true